Resultaatgerichte werkwijze

Result Media hanteert een gestructureerde en inzichtelijke werkwijze. Door deze gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen wij een succesvolle samenwerking en een optimaal resultaat. Result Media doorloopt samen met u een vijftal fasen.

1. Bepalen strategie

Samen met Result Media worden de doelstelling(en), verschillende doelgroepen en de producten en diensten van de website in kaart gebracht en vastgesteld. Met de producten en diensten wordt door middel van een zoekwoord analyse al met SEO (zoekmachine optimalisatie) begonnen. Vervolgens wordt de uitkomst van deze zoekwoord analyse vertaald in een website structuur en worden de benodigde website functionaliteiten vastgesteld.

2. Webdesign

Op basis van de doelstelling(en) en website structuur ontwerpt Result Media een concept website design dat op een speciaal afgeschermd deel van het internet zullen plaatsen. U krijgt van ons dan de URL, waarmee u de website die in ontwikkeling is, kunt benaderen. In overleg met u wordt dit concept aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.

3. Website bouw

Hierna wordt de website gebouwd op basis van het goedgekeurde design, het structuurschema en de gewenste functionaliteiten. De website wordt, indien hiervoor bij het vaststellen van de strategie is gekozen, op het cms doorontwikkeld tot tevredenheid van beide partijen.

4. De implementatie

Nadat de website is gebouwd en uitgebreid is getest wordt deze bij de hosting partner van Result Media gehost of bij uw eigen provider geupload en live gezet. Indien u heeft gekozen voor het gebruik van een content managementsysteem kunt u uw website hierna zelf aanpassen en beheren.

5. Onderhoud

Nadat de website inline staat, kunnen wij uw website technisch onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Dit doen wij o.a. door het evalueren van de resultaten, het verzorgen van updates van de componenten / modules en het softwareprogramma Joomla.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Result Media.

Top